Tudományos és Műszaki Tájékoztatás


Kedves olvasóink!

A Tudományos és Műszaki Tájékoztatás (TMT) egy könyvtár- és információtudományi szakfolyóirat, amely hasznos tájékoztatást ad a könyvtárszakma elméleti és gyakorlati kérdéseiben.

2017. január 1-jétől áttértünk a TMT szakfolyóirat kizárólag online megjelenésére. Célunk ezzel az, hogy korszerűbb megjelenést nyújtsunk az olvasóknak. Az interneten megjelenő változat lehetővé teszi a számítógépes keresést, a közvetlenebb kapcsolattartást az érdeklődőkkel.

Megkezdtük a TMT már meglévő elektronikus változatának adaptálását az OJS (Open Journal System) szerkesztőségi és publikálási rendszerbe.

Az előfizetők számára teljes hozzáférést teszünk lehetővé, azaz a friss számokat is elérhetik a regisztráció során megadott azonosító és jelszó segítségével. Előfizetni kizárólag a BME OMIKK -nál lehet! 

Az előfizetéssel nem rendelkező olvasóinknak a cikkek legkorábban a megjelenésüket követő félév elteltével válnak hozzáférhetővé.

Rendelje meg folyóiratunkat! >>

Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az új honlap szerkezetéről, a menüpontok tartalmáról/eléréséről, egyes cikkek kinyomtatásáról, az előfizetés módjáról és a szerzőknek szóló információkról.